Ajankohta

10.7.2021
19:00


Esiintyjät

Kesän 2021 Kovan päivän illassa esiintyvät Menneisyyden Vangit tähtiartisteinaan Virve ”Vicky” Rosti ja Freeman, Black Devils & Ile Kallio sekä Tinos.

 

Menneisyyden Vangit (Kuva: Juho Suonperä)

Menneisyyden Vangit

Menneisyyden Vangit -yhtye perustettiin vuonna 1991, kun Virve ja Freeman tapasivat sattumalta ja päättivät yhdistää voimansa. Molempien ajattomat hitit purevat vuosikymmenestä toiseen. Kovan päivän illassakin ”Ajetaan tandemilla Chicagoon Sadan salaman” loisteessa.

Bändissä soittavat Jussi Aaltonen (kosketinsoittimet), Ari Kaasalainen (kitara), Hanski Rantala (basso) ja Sami Järvinen (rummut).

 

 

 

Black Devils & Ile Kallio (Kuva: Fullsteam)

Black Devils & Ile Kallio

Mukana on aimoannos suomalaista rockhistoriaa, kun Black Devilsin mukana lavalle nousee alkuperäinen Hurriganes-kitaristi Ile Kallio. Hän kitaroi Hurriganesissa Remun ja Cissen rinnalla useaan otteeseen 1970-1980 -luvuilla.

Ile Kallion (kitara) lisäksi tunnelmaa kattoon nostattavat Matti Kähkönen (kitara), JP Kakkola (rummut, laulu) ja Tero Salminen (basso).

 

 

 

Tinos (Kuva: Kiffe Sjöblom)

Tinos

Tinos pitää sixties-soundeillaan tapahtuman tiukasti juurillaan. Tinos on kotimaan lisäksi ihastuttanut muun muassa Beatles-festareilla Liverpoolissa. Rock- ja pop-klassikoita on luvassa monipuolisesti.

Vuonna 1965 perustetun bändin pitkäaikaisin jäsen on Kari Aulo (soolokitara). Kolme muuta Tinos-muusikkoa ovat Hate Sjöblom (rummut, laulu), Jussi Koskinen (kitara, laulu) ja Janne Viitanen (basso, laulu).

 

 

 

Tapahtumapaikka

Särkisalmen Kisapirtti, Melkoniementie 139, 59310 Särkisalmi