Kovan Päivän Ilta 2014

Ajankohta

12.7.2014

Dozy, Beaky, Mick and Tich

Kovan päivän illassa esiintyy jälleen tänä kesänä brittipopin klassikkovieras, kun lavalle astuu Dozy, Beaky, Mick and Tich.

Bändin jäsenten lempinimistä nimensä saanut yhtye teki kokoonpanolla Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick and Tich (DDDBMT) tunnetuimmat hittinsä.

Vuosien 1965 ja 1969 välillä yhtyeen singlelevyt viettivät Britannian Top 30:ssä yhteensä 141 viikkoa. Parempaan ei tuona viisivuotisjaksona kyennyt monikaan.

Hold Tight, Hideaway, Bend It, Save Me, Okay!, Zabadak, The Legend of Xanadu ja Last Night in Soho nousivat kaikki Top 10:een, näistä Xanadu listaykköseksi saakka vuoden 1968 keväällä.

Viisi vuotta sitten menehtynyt Dave Dee on joukosta poissa, mutta Parikkalaan saapuvista kolme oli mukana jo noina 1960-luvun menestysvuosina eli Dozy (Trevor Davies), Beaky (John Dymond) ja Tich (Ian Amey). Mickin saappaat täyttää John Hatchman.

Katso kotisivut

Youtube-videoita:
Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich – Bend It
Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich – Legend Of Xanadu
Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich – Zabadak

Silvennoinen & Maijanen Band

Toivottuna kotimaisena bändinä Kovan päivän iltaa vauhdittaa Silvennoinen & Maijanen Band. Setissä kuullaan 1960-1970 -lukujen brittiläistä ja kotimaista rock´n rollia, muun muassa Creamin, Royalsin ja The Rock´n Roll Bandin kappaleita. Sekä tietysti bluesia, kun Silvennoinen yhtenä maan merkittävimmistä blueskitaristeista on kehässä.

Kummelistakin tutun kitaravirtuoosin ja laulajan Heikki Silvennoisen sekä maan parhaaksi rokkilaulajaksi aikanaan tituleeratun Pave Maijasen ohella bändissä soittavat Jani Auvinen rummuissa ja Janne Rajala bassossa.

SMB tarjoaa yleisölleen rautaisen musiikkielämyksen, jollaista ei kovin usein pääse katsomaan ja kuuntelemaan.

Katso kotisivut

The Skylarks

Illan kolmantena bändinä esiintyy tapahtumassa aikaisemminkin vieraillut monipuolinen The Skylarks. Bändin ohjelmalliseen repertuaariin kuuluu niin merseybeatin helmiä kuin säröisempääkin rokkia. Tunnusomaista yhtyeelle on energinen ja rehellinen esiintyminen.

Bändissä soittavat veljekset Keijo ja Pasi Laihonen, Timo Niinimäki ja Kimmo Huopainen.

Katso kotisivut