Kovan Päivän Ilta 2015

Ajankohta

18.7.2015

Kovan päivän ilta on jälleen kansainvälinen

Liverpoolissa asuva itävaltalaisduo MonaLisa Twins bändeineen on hurmannut kuulijoitaan missä esiintyykin. Se oli yksi suosituimmista esiintyjistä viime kesän Beatles-festivaaleilla Liverpoolissa vakuuttaen myös suomalaiskuulijansa. Nyt monet toiveet MonaLisa Twinsin saamisesta Kovan päivän iltaan toteutuvat. Luvassa on nuorten muusikkojen raikas sixtieskimara Soittolistalla ovat muun muassa Hollies, Who, Beatles, Nancy Sinatra, Elvis, Doors, Chuck Berry ja Rolling Stones.

Tänä keväänä uutuuslevyllään soittolistojen kärkeen noussut Jiri Nikkinen tulee Parikkalaan The Beatles Tribute Bandin kanssa. Yhtye konsertoi elokuussa Liverpoolissa, jossa esittää muun muassa Beatlesin Magical Mystery Tour -levyn kokonaisuudessaan. Teemakonsertteihin esiintyjistä kutsutaan vain harvat ja valitut, mutta Jiri bändeineen onkin Beatles-musiikin tulkkina ehdotonta kansainväistä eliittiä.

Illan kolmantena esiintyjävieraana on Ruotsissa Suomeakin tunnetumpi Dimitri Keiski bändeineen. Sympaattinen ruotsinsuomalainen muusikko ampaisi länsinaapurissa kuuluisuuteen ja suosioon Ruotsin True Talentin voitollaan 2011. Miehen rokahtavampaan musiikilliseen repertuaariin mahtuvat niin Jimi Hendrix, Queen, Santana, Procol Harum, Steppenwolf kuin Kirka ja Abbakin – muutamana esimerkkinä.