Kovan Päivän Ilta 2016

Ajankohta

16.7.2016

Juhlakattaus

Kovan päivän ilta Parikkalassa järjestetään tänä vuonna jo 20. kerran. Tapahtuma on pysynyt vankkumattomasti ja uskollisesti juurillaan 1960-1970 -lukujen musiikissa tuoden vuosien varrella estradille tukun nimekkäitä artisteja ja bändejä, joukossa niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin kuuluisuuksia.

 

overturesThe Overtures

Juhlavuoden kansainvälisenä vieraana Kovan päivän iltaa lauantaina 16.7.2016 ryydittää lontoolainen The Overtues. Illassa viimeksi neljä vuotta sitten vieraillutta Overturesia kehutaan yhdeksi maailman parhaimmista sixtiescoverbändiksi, jonka kattava ohjelmisto hipoo täydellisyyttä. Kehujien joukossa on muun muassa sir Elton John, jonka mielestä bändi on lajinsa ykkönen.

 

 

 

 

jussi-and-the-boysJussi & The Boys

Tapahtuma palaa juhlavuotenaan kirjaimellisesti juurilleen, sillä Jussi & The Boys nousee estradille, kuten ensimmäisessä Kovan päivän illassa 1997. The Boys on perustetttu jo 1964, joten hyvällä syyllä bändistä voidaan puhua suomalaisen suomalaisen rockin kivijalkana ja Jussi Raittisesta sen legendaarisena grand old manina.

 

 

 

 

skylarksThe Skylarks

Ensimmäisen Kovan päivän illan esiintyjistä kesää juhlistaa myös  aina suosittu The Skylarks.