Kovan Päivän Ilta 2017

Ajankohta

22.7.2017

Esiintyjät

Kovan päivän ilta laajentaa repertuaariaan. Musiikillisia aika-aitoja kaataen illassa soi sixties- ja seventies-musiikin ohella muun muassa kasarirock.

clifters

Clifters

Vuonna 1979 perustettu, monien listahittien Clifters tekee nykyisin keikkoja valikoiden ja harvakseltaan, mutta onneksemme Kovan päivän iltaan.
”Sehän on aina ollut hienoa tapahtuma, joten mikä ettei”, bändin keulahahmo Jiri Nikkinen totesi.
Clifters on julkaissut uransa aikana yhdeksän studioalbumia ja neljä kokoelmalevyä. Kovan päivän illassa Clifters esiintyy rumpalia lukuun ottamatta alkuperäisessä kokoonpanossaan kosketinsoittajalla täydennettynä.

 

EASY The Eagles Tribute Band

EASY The Eagles Tribute Band

Eagles-musiikkia tuutin täydeltä tarjoaa EASY The Eagles Tribute Band, vahvan comebackin tehnyt aito 70´s bändi. Se keskittyy nimensä mukaisesti pääsääntöisesti Eaglesin tuotantoon, mutta lupaa tarjota Kovan päivän illassa vähän muutakin. Kokoonpano on hieman uusiutunut, mutta mukana on edelleen kolme alkuperäisjäsentä.

 

 

 

 

 

Ilari Hämäläinen

Ilari Hämäläinen

Musiikin ja populaari-viihteen moniottelijan Ilari Hämäläisen sydäntä lähellä on 80´s hardrock, mutta väliherkkuina Ilari lupaa iltaan musiikkia varhaisemmilta vuosikymmeniltäkin. Ilari on ollut mukana sekä UMK- että The Voice of Finland -kilpailussa, joista jälkimmäisessä viime vuotinen nimitys ”Vuoden valovoimaisimmaksi”. Bändissä on Ilarin lisäksi neljä muuta muusikkoa.