Kovan Päivän Ilta 2018

Ajankohta

14.7.2018

Esiintyjät

Screaming Thunders

Screaming Thunders. Kuva: Harri Hinkka.

Eppu Normaalin harvan keikkatahdin aiheuttamaa esiintymisanemiaa potevat eppusoittajat ovat lievittäneet soittovieroitusoireitaan kokoonpanolla Screaming Thunders, jonka mehevä svengi rankataan maan parhaisiin. Yhtyettä on yritetty saada jo useampana vuonna Kovan päivän iltaan Parikkalaan, ja tänä kesänä toive

Eppu Normaalin keikkatauon ansiosta vihdoin toteutuu.

Yhtyeessä soittavat Juha Torvinen (kitara), Sami Ruusukallio (basso, laulu), Aku Syrjä (rummut, perkussiot) ja Kalle Ruusukallio (koskettimet). Laulusolisti on Sami Hintsanen. Ohjelmisto koostuu rockin ja soulin klassikoista, joiden joukossa vahva sijansa on CCR:n ja sen keulahahmon John Fogertyn materiaalilla.

 

 

 

Father McKenzie

Father McKenzie. Kuva: Dmitriy Norov

Father McKenzie saapuu Kovan päivän iltaan Suomeen kaukaa Donin Rostovista Etelä-Venäjältä. Oleg Martishin, Daria Suvorova, Serhii Zheludkov, Sergei Saenko ja Dmitrii Belozubov esittävät rakastamaansa Beatles-musiikkia sekä yhtyeen jäsenten myöhempää soolotuotantoa.

Father McKenzie on esiintynyt kuuden vuoden taipaleellaan lukuisissa konserteissa eri puolilla Venäjää. Bändi ihastutti viime kesänä myös Liverpoolissa kansainvälisillä Beatles-festivaaleilla, jonne se on kiinnitetty tänäkin vuonna.

 

 

 

 

Blackyrocks

Blackyrocks. Kuva: Päivi Alanko

Viitisen vuotta sitten perustetun savonlinnalaistrion Blackyrocksin muodostavat Arto Kasanen (kitara ja laulu), Kimmo ”Kimi” Kapanen (rummut) sekä Heikki ”Heto” Juuti (basso ja taustalaulu).

Bändin juuret ovat vahvasti bluesrockissa. Innoittajikseen bändi mainitsee muun muassa 1970-luvun mestarit Deep Purplen, Frank Marinon ja The Allman Brothersin. Vanhan liiton leima elää musiikissa vahvana.

 

 

 

 

 

 

Liput

Lippujen ennnakkamyynti 8.7.2018 saakka: Särkisalmen Baari, R-kioski Parikkala, Neste Simpele, Stemma Savonlinna. Lippuja voi ostaa myös ovelta.

Liput ennakkoon 27 €, ovelta 30 €