Kovan Päivän Ilta 2022

Ajankohta

16.7.2022 klo 19.30-01.30

Paikka

Särkisalmen Kisapirtti
Melkoniementie 139, 59310 SÄRKISALMI

Liput

30 euroa

Lippujen ennakkomyynti: R-kioski Parikkala, Särkisalmen Baari, Neste Simpele.

Esiintyjät

Tinos

Musiikiltaan vahvasti sixtieshenkinen Tinos aloitti Lohjalla vuonna 1965, piti menestyksekkään vuosikymmenen jälkeen taukoa, kunnes nostalgiabuumin myötä palasi keikoille 1991. Kari Aulo (soolokitara) on ollut mukana lähes alusta alkaen, mutta musiikillisen genren ovat erinomaisesti sisäistäneet myös bändiin myöhemmin liittyneet Hans Hate Sjöblom (rummut, laulu), Jussi Koskinen (kitara,
laulu) ja Janne Viitanen (basso, laulu). Tinos soittaa melodista ja moniäänisesti laulettua pop-rockia.

 

 

 

 

 

Black Devils feat. Janne Louhivuori

Tämän lähemmäksi Hurriganes-huumaa tuskin tänä päivänä pääsee kuin Joutsenossa vuonna 1995 perustetun Black Devilsin matkassa, niin vakuuttavasti JP Kakkola (rummut, laulu), Matti Kähkönen (kitara) ja Tero Salminen (basso) musiikillista innoittajaansa tulkitsevat. Black Devils onkin marinoitunut väkeväksi live-bändiksi. Kovan päivän illassa musiikillista autenttisuutta vahvistaa alkuperäisten Hurriganes -kitaristien armoitettuun joukkoon kuuluva Janne Louhivuori. Ohjelmisto on silkkaa Hurriganesia. Get on!

 

 

 

Anna Uus & The Soundescape

Luvassa on menoa eikä meininkiä, kun Anna Uus & The Soundescape tarjoavat monipuolisen kattauksen musiikillista herkkua eri vuosikymmeniltä. Vuonna 2015 perustettu helsinkiläisbändi esittää illassa hittejä 1960-1970 -luvuilta kasarivuosikymmentäkään unohtamatta. Anna Uus on vahvaääninen laulaja ja lauluntekijä, soittajat ammattimuusikoita ja musiikinopettajia. Kovan päivän illan kokoonpanossa soittavatnPetteri Kontio (rummut) Joona Pirilä (basso), Juuso Turkkila (kitara) ja Vili Itäpelto (koskettimet).

 

 

 

 
 

 

 

Tapahtumaa tukemassa

Parikkalan Valo Oy
Mainostoimisto Kalevantuli
OP Etelä-Karjala
Parikkalan-Rautjärven Sanomat
Sanomalehti Karjalainen
Punamusta Oy
S-market Parikkala
ABC Särkisalmi
Parikkalan Väri Oy
Särkisalmen Baari
Maanrakennus Kosonen Oy

Parikkalan Sähkötaito Oy
Karjalan Konepaja Oy
VVS-Sähkö Oy
Parikkalan Konerahti Oy
Medialaari
Stemma Parikkala
Parikkalan Ensihoitopalvelu Oy
R-kioski Parikkala
Neste Simpele